Acquaterra Wellness levert verschillende Haslauer-wellness-systemen voor de professionele markt.

  • We adviseren u in de keuze voor een systeem - bijvoorbeeld Steenbad, Rasul of Soft-Pack systeem;
  • We realiseren het en leveren de bijbehorende huidverzorgingsproducten, zoals kruiden, mineralen en etherische oliën;
  • We begeleiden u in de verdere uitbouw en continuïteit van het gekozen wellness- concept;
  • We gaan hierbij uit van een heldere filosofie, uitgebreide technische expertise en een individuele, persoonlijke benadering.

 
     
   
     
Wellness: genieten met een meerwaarde    
De wellnesscultuur van kuurbaden en producten als pakkingen, modders, kruiden en oliŽn neemt een hoge vlucht. De consument heeft steeds meer aandacht voor zijn geestelijk en lichamelijk welzijn, heeft weinig tijd, is nieuwsgierig ťn is verwend en kritisch. Het directe genot van een individuele behandeling, vormt zo een eerste vereiste voor een goed wellness-systeem, maar de consument verwacht - terecht - een therapeutische meerwaarde.    
     
   
     
De zuivere werkzame stof    
Het principe van de zuivere werkzame stof geeft die meerwaarde: door verdunde stoffen te vermijden en verse, natuurlijk werkzame stoffen zonder conserveringsmiddelen direct toe te passen, kunnen opmerkelijke resultaten worden bereikt. Alle Haslauer-wellness-systemen die wij leveren, werken volgens het principe van de zuivere werkzame stof.    
     
   
     
Investeren met een meerwaarde    
Een investering in een wellness-systeem moet een meerwaarde geven aan uw instituut ťn rendabel zijn. De wellness-systemen waarin wij voorzien voldoen aan beide eisen. Haslauer-systemen zijn innovatief, hoogwaardig en flexibel. Ze geven een duidelijke kwalitatieve impuls aan de uitstraling van uw bedrijf - wat uit marketingperspectief interessant is. Daarnaast zijn ze op zichzelf al snel rendabel: bezoekers blijken graag bereid te betalen voor een exclusieve wellness-behandeling.    
     
   
     
Flexibele, zuinige systemen    
De verschillende systemen en werkzame stoffen vullen elkaar aan en zijn in tal van combinaties van therapieŽn toe te passen. Daarnaast springen de Haslauer-systemen relatief zuinig om met energie en grondstoffen (besparingen van tot 80% vergeleken met andere systemen). Bovendien zijn de verschillende oliŽn, kruiden en modders ook los van de systemen en in kleinverpakking verkrijgbaar.    
     
   
     
Acquaterra Wellness & Haslauer    
Acquaterra Wellness heeft in de firma Haslauer uit Salzburg een partner gevonden die in al haar producten aan de bovenstaande eisen voldoet. Haslauer heeft meer dan vijftig jaar ervaring op de wellness-markt en exporteert haar systemen, verbruiksproducten en kennis wereldwijd. De hoge normen die Acquaterra Wellness hanteert voor haar adviezen, ontwerpen, installatie en kwaliteit, sluiten naadloos aan bij de filosofie en traditie van Haslauer. Acquaterra Wellness is de enige Nederlandse leverancier van Haslauer wellness-systemen en producten.    
     
   
     
Meer informatie    
Onder de verschillende kopjes op deze pagina, vindt u een nadere toelichting op deze en andere systemen. Voor uitgebreidere informatie en antwoord op al uw vragen, kunt u een afspraak met ons maken. Ook is het mogelijk eerst een kijkje te nemen op de site van Haslauer.