Het Soft-Pack-Systeem®

   
Het Soft-Pack-Systeem is zonder meer het meest comfortabele behandelingsligbed dat op de markt is. Daarnaast is er geen ligbed dat bij zoveel verschillende soorten behandelingen toepasbaar is. Deskundigen zien deze uitvinding als een van de belangrijkste innovaties op het gebied van de therapeutische technologie. In veel moderne klinieken, revalidatiecentra, beautysalons en wellness-instituten is het een onmisbaar instrument geworden.  
 
     
   
     
Voordelen van het Soft-Pack-Systeem®    

Allereerst brengt het Soft-Pack-Systeem de klant in een positie van "passieve onderdompeling" of "passieve immersie": een haast gewichtloze positie die het gevoel meebrengt dat men vrij in de ruimte zweeft. Een volledige ontspanning van geest én lichaam (met name spieren en gewrichten) is het positieve resultaat.

Het systeem combineert op zuinige wijze de voordelen van een permanente, regelbare warmtebron en perfect liggen met de effecten van verschillende soorten pakkingen.

 
     
   
     
Werking: zuivere werkzame stof en optimale temperaturen    

In het Soft-Pack-Systeem komt de klant niet in direct contact met water, maar wordt in een dun membraan gewikkeld dat zich volledig aan de vorm van het lichaam aanpast, dankzij de omringende waterdruk. Onder dit membraan kunnen direct en onverdund de verschillende werkzame stoffen op de huid worden aangebracht - bijvoorbeeld een bad in pure melk of olie. Het systeem wordt automatisch op de temperatuur gehouden die voor de desbetreffende behandeling optimaal is.

De verdunning die in een gewoon bad optreedt, vindt hier niet plaats en door het omsloten zijn, wordt de absorptieratio van de huid ook nog eens vergroot. Hierdoor is een zeer zuinige toepassing van (kostbare) werkzame stoffen mogelijk. Omdat het Soft-Pack-Systeem daarnaast energiezuinig is, liggen de gebruikskosten veel lager dan bij andere systemen. De flexibiliteit van het systeem verlaagt bovendien de kosten die anders door dure voorbereidingstechnieken met zich mee worden gebracht.

 
     
   
     
De argumenten voor het Soft-Pack-Systeem    
  • Optimale, volledig regelbare temperatuur;
  • Gelijkmatige druk: gelijke verdeling van de werkzame stoffen;
  • Passieve immersie: het ontspannende gevoel vrij te zweven;
  • Besparingen op het gebruik van de werkzame stoffen;
  • Zuinig met energie;
  • Flexibel: eenvoudig bruikbaar voor veel verschillende therapiesoorten.
   
     
   
     
Toepassingen van het Soft-Pack-Systeem: verschillende behandelingsmethoden    
Naast het Soft-Pack-Systeem leveren wij de verschillende ingrediŽnten om voor uiteenlopende behandelingen een individueel aangepaste verse menging te bereiden. Iedere afzonderlijke ingrediŽnt is honderd procent natuurlijk en bezit nog alle speciale eigenschappen die bij de stof horen. Alle stoffen zijn gegarandeerd vrij van conserveringsmiddelen.