Voedende behandelingen en Cleopatrabad  

De huid is hét orgaan waarmee we in contact staan met de buitenwereld. Snel wisselende omgevingen, luchtvervuiling en spanningen zijn dan ook van directe invloed op de huid. We willen de effecten hiervan tegengaan en omkeren. Recentelijk is zo de toepassing van hoog geconcentreerde melk- en oliebaden tot succesvolle behandelingsmethode ontwikkeld.

Door verdunde stoffen te vermijden en verse, natuurkijk werkzame stoffen zonder conserveringsmiddelen direct toe te passen, kunnen opmerkelijke resultaten worden bereikt in de huidverzorging. Het Soft-Pack-Systeem is hierbij een kritische factor in het vergroten van het vermogen van de huid om deze stoffen op te nemen.

In het Soft-Pack-Systeem kunnen zo allerlei mengsels van melken, drager-oliën en essentiële oliën worden gebruikt om de huid te voeden en haar regenererende vermogen te versterken.

 
 
   
   

CrŤme- en oliebaden

 

Voor iedere behandeling wordt een individuele menging samengesteld uit een rijk assortiment van crŤmes en oliŽn met uiteenlopende eigenschappen. De klant kan de afzonderlijke ingrediŽnten ruiken en zien en zo op basis van individuele voorkeuren in overleg een eigen menging kiezen. Door deze interactie voelt de klant zich betrokken bij het proces en wordt de vraag gecreŽerd naar de kleinverpakkingen om mee naar huis te nemen.